Hvad hedder figurerne i Frost?

Frost er en af de mest populære Disney film i nyere tid, og er en inspirationskilde til leg og læring for mange børn i hele verden.

Mange af karaktererne og figurerne fra Frost er blevet super populære, men som forældre kan der være lidt at holde styr på. Derfor kan du i denne artikel få et overblik over hvad de vigtigste figurer i Frost hedder.

Hvad hedder karakterene i Frost?

Selvom historien i Frost er delvist baseret på Snedronningen af H. C. Andersen, er den meget anderledes end hans eventyr og karaktererne har nogle helt andre navne.

I Frost hedder hovedkaraktererne Anna, Elsa, Olaf og Christoffer, men der er en de flere karakterer og du kan få et overblik over de fleste herunder.

Hvad hedder pigerne i Frost?

Pigerne, prinsesserne i Frost hedder Anna og Elsa.

Elsa her de magiske kræfter og skal være dronning af Arendal hvor de bor. Anna er lillesøster til Elsa og er meget glad, åbenhjertet og livlig, modsat Elsa der er mere seriøs og tænksom.

Hvad snemanden i Frost?

Snemanden i Frost hedder Olaf, og er intet anende om at han vil smelte hvis det bliver sommer.

Han er nysgerrig, venlig og altid begejstret, lige så det er irriterende nogle gange for de andre. Desuden kan han tale.

Hvad hedder rensdyret i Frost?

Rensdyret i Frost hedder Sven, og er Christoffers bedste ven siden de var helt små.

Sven kan ikke tale, men Christoffer forstår ham, og kan tale for ham med en skør stemme.

Hvad hedder troldende i Frost?

Det er lidt uklart hvad alle troldende i Frost hedder, men gennem filmene og bøger skrevet i Frost universet ved man at den trold der tog sig af Christoffer som lille, hedder Bulda og der er også en der hedder Pabbie.

Mange tak til denne side: https://vaskemaskine.org for at hjælpe med at skrive denne artikel om karaktererne i Frost el. Frozen.

Skriv en kommentar