Hvad hedder smølferne?

Smølferne er en gruppe små, blå tegneseriefigurer, som først blev introduceret i 1958. Siden da er disse elskelige lille skabninger blevet et verdensomspændende fænomen og har været med i forskellige tegneserier, film, tv-shows og animationsserier. Men hvad hedder smølferne egentlig?

Udtrykket ‘smølf’ er afledt af det hollandske ord ‘smurfen’, som betyder ‘at være lille og at gemme sig’. Dette er en perfekt måde at beskrive smølferne på, da de ofte gemmer sig i deres hjem lavet af svampe. På hollandsk er de kendt som ‘De Smurfen’. I Tyskland hedder en smølf Schlumpf, mens det i Finland hedder en smurffi. Uanset hvilket land man kommer fra har man et forhold til smølferne.

Hvad hedder katten i smølferne?

En af de mest populære karakterer er den elskelige og drilske kat, som ofte ses komme op til alle mulige løjer med sine smølferfæller. Men hvad hedder han? Kattens navn er Azrael.

Azrael blev hurtigt en fanfavorit og giver ofte komisk lindring med sine forsøg på at stjæle mad fra andre smølfer eller jage dem rundt for sjov.

Hvad hedder den onde smølf?

Smølferne er en folkerig og fredelig race af små væsner, der bor i svampehuse i skoven. Men blandt disse indtagende små blå folk skiller én karakter sig ud som særlig skurk: den onde smølf.

Hans rigtige navn er Gargamel; ballademager, troldmand og svoren fjende af smølferne. Han skabte et alter ego – en ond smølf – for at hjælpe ham med at udføre sine ondskabsfulde gerninger forklædt som en af dem. Hans udseende er det samme som hans andre blå væsener, men han har et ondskabsfuldt glimt i øjet, der afslører hans sande hensigter under overfladen.

Hvad hedder pige smølfen?

En af deres mest elskede karakterer er “pige Smølfen” men hvad hedder hun?

Hendes officielle navn er Smølfine, og hun blev skabt af Gargamel som en del af hans onde plan om at ødelægge landsbyen. Men da Gammel Smølf fandt ud af det, brugte han sin magi til at forvandle hende til en rigtig smølf – en der var loyal og ikke ønskede andet end at blive accepteret af de andre smølfer.

Tak til Børne-værelset.dk for at hjælpe med at skrive denne artikel. På deres hjemmeside kan du finde en masse gode guides til ting og legetøj til børneværelset.

Skriv en kommentar