Hvad hedder det gamle IKEA køkken?

Der introduceres jævnligt nye serier og udgår gamle serier fra IKEA, det er også tilfældet for IKEA køkkenet. Det nyeste IKEA køkken hedder IKEA Metod (fra 2013) og det gamle IKEA køkken hedder IKEA Faktum (før 2013).

IKEA er slaraffenland for gør-det-selv folk, især efter folk har fået øjnene op for IKEA hacks. IKEA køkkener er populære fordi de er billige og fordi du nemt kan tilpasse det efter dine ønsker.

IKEA Faktum mål

IKEA Faktum køkken serien har lidt andre mål end IKEA Metod køkken serien, men det er sådan set irrelevant for dig der gerne vil have nye fronter eller låger til dit IKEA Faktum køkken, for de tilbydes 100% tilpasset hos dem der sælger nye fronter til det gamle IKEA køkken Faktum.

Har du selv et Faktum IKEA køkken, så skal du bare tage målene på dette, da disse vil være nok til at bestille nye fronter.

Nye IKEA Faktum fronter

Der findes en del forhandlere der har specialiseret sig i at lave nye fronter til de gamle og nye IKEA køkkener. Du kan blandt andet bestille nye fronter til dit gamle IKEA køkken fra disse producenter:

  • Faktumonline
  • &SHUFL
  • Køkken-låger.dk
  • Front Republic

Blandt disse producenter kan du både få snedkerproduceret fronter i aller højeste kvalitet eller vælge blandt et udvalg af standard fronter til en billigere pris.

Læringstårn.dk har hjulpet med at lave denne guide om de gamle IKEA køkkener. På Læringstårn.dk’s hjemmeside kan du finde et godt læringstårn el. køkkenstander til dit barn, så du giver dit barn mulighed for at hjælpe med madlavningen allerede fra de kan stå selv.

Skriv en kommentar